Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Na school kan je kind bij onze BSO terecht. Een gezellig plek waar we verschillende dingen doen. Van lekker ontspannen tot het volgen van een gave workshop. Wij zitten niet stil!

Onze twee BSO groepen

Buitenschoolse opvang op ’t Ven staat voor een vertrouwde plek waar kinderen met vrienden een mooie tijd beleven na school. Een plek waar vaste pedagogisch medewerkers klaar staan. Na schooltijd buiten energie kwijt kunnen met sport- en spelactiviteiten. Ook plannen we de meest uiteenlopende workshops… van Graffiti tot muziek en van theater tot reptielen, we zijn creatief met allerhande materialen. En de kinderen beslissen met ons mee wat we gaan doen. 

Ook in de vakanties

Gedurende de schoolvakanties is ‘t Ven de gehele dag geopend. Met de vaste, enthousiaste pedagogisch medewerkers en een uitdagend en afwisselend programma maken wij van iedere vakantie een feest. Want wat is er nu mooier dan samen met vrienden vanuit een vertrouwde omgeving op avontuur te gaan. U kunt bij ons ook kiezen voor flexibele vakantieopvang en incidentele vakantieopvang.

E-mail: bso@kctven.nl

Telefoonnummers groepen

T: Donderkopjes 073.8442518 / +31636555557

T: Froggies         073.8442519 / +31638077809

Voorschoolse opvang

Om de dag rustig op te starten kunt u ook gebruik maken van onze VSO. Zo begint uw kind de dag spelend met vriendjes en brengen wij hem/haar naar de klas. Onze voorschoolse opvang wordt aangeboden in de ruimte van de Donderkopjes van 7.30 uur tot 8.30 uur. De kinderen kunnen hier rustig wakker worden, lezen, een spelletje doen o.i.d. Geheel naar behoefte van het kind. Een pedagogisch medewerker loopt met de kleuters mee naar de klas; de oudere kinderen mogen zelfstandig naar hun klaslokaal lopen.

Meer weten?

Op de website van Kanteel vindt u meer informatie over onze BSO, met o.a. ons pedagogisch werkplan, GGD rapport, aanbod en tarieven. Neem snel een kijkje op: 't Ven : Kanteel.

Heeft u vragen of wilt u een rondleiding plannen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling Relatiebeheer via relatiebeheer@kanteel.nl of 0738511474. We helpen je graag verder.

Direct inschrijven? Dat kan ook: www.kanteel.nl/inschrijven