Stel cookie voorkeur in

KINDERDAGVERBLIJF 0-4 jaar

Bij Kindcentrum 't Ven hebben we 2 verticale kinderdagverblijf groepen (0-4 jaar). Bij ons kunnen kinderen dus heerlijk met en naast elkaar spelen, leren en ontdekken. Broertjes of zusjes kunnen hierdoor ook gezellig bij elkaar op de groep. We zijn 5 dagen in de week (van maandag tot en met vrijdag) geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Uitdagende activiteiten

Om alle kinderen uitdaging te bieden werken we vaak in kleine groepjes om op de behoeften van alle kinderen in te kunnen spelen. Deze activiteiten doen we binnen maar ook buiten, want we beschikken over een heel mooi buitenterrein. Ook maken we gebruik van de speelzaal; deze zit ook op de benedenverdieping.

0-6 Speel-leerplein

Het kinderdagverblijf zit op de begane grond en maakt deel uit van het 0-6 speel-leerplein. Dit speel-leerplein biedt kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs in contact te komen met de peuters van het Peuterarrangement en de kleuters van de basisschool. Als Kindcentrum (basisschool en kinderopvang samen) delen we dezelfde visie; zo is de stap naar de basisschool een hele natuurlijke stap!

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een keertje komen kijken? Neem dan contact op met ons (073-8442516 of mail kdv@kctven.nl). Kijk voor meer informatie ook op de Kanteel website. Direct inschrijven? Dat kan ook door contact op te nemen met de afdeling Relatiebeheer van Kanteel Kinderopvang (073-8519999 of mail relatiebeheer@kanteel.nl). 

Aanmelden Kinderdagverblijf

Via de Kanteel website kun u uw kind direct inschrijven. Uw kind kunt u ook via de afdeling Relatiebeheer (Kanteel Kinderopvang) aanmelden. Ze zijn te bereiken op telefoonnummer 073-8519999 of via relatiebeheer@kanteel.nl. 
 
Wilt een kijkje nemen (samen met uw kind) dan bent u van harte welkom. Een afspraak maken is dan wel fijn. Het telefoonnummer van het kinderdagverblijf is 073-8442516.

 

 
 

Facebook pagina link voor het meest recente nieuws

 

Onze laatste fotoalbums:

Foto's kindcentrum 't Ven juli 2017