Stel cookie voorkeur in

Welkom bij de Buitenschoolse opvang

BSO De Froggies en De Donderkopjes

Onze BSO is niet zo maar een buitenschoolse opvang. Kinderen komen leeftijdsgenootjes tegen en ervaren echt vrije tijd; onze BSO is vooral actief, leuk, ontspannend uitdagend en stoer! Voor u als ouder is het belangrijk dat uw kind op de BSO veilig wordt opgevangen en het naar de zin heeft. Bijna niets moet, bijna alles mag en er is vooral veel te kiezen.

Leuke activiteiten en workshops

Activiteiten bedenken we samen met de kinderen. Er is volop keuze uit diverse workshops, op het gebied van sport en spel, natuur en techniek, toneel, muziek en creativiteit. Zo kan uw kind bij ons ontdekken welke talenten het heeft. We beschikken over een prachtig buitenterrein en een grote sportzaal. Natuurlijk is er voor de kinderen ook ruimte om lekker niets te doen, een boek te lezen, een spelletje te doen of gewoon gezellig te kletsen. Weten wat we allemaal doen? Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Openingstijden

BSO 't Ven is op maandag t/m vrijdag tot 18.30 uur geopend; wij sluiten uiteraard aan op de schooltijden. Tijdens schoolvakanties kunnen de kinderen de hele dag/week bij ons terecht. Tijdens studiedagen openen we bij voldoende (minimaal 4) aanmeldingen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u eens komen kijken? Maak gerust een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij. De BSO is bereikbaar op telefoonnummer: 073-8442519 of mail bso@kctven.nl. Kijk voor meer informatie over de BSO kijk ook eens op de Kanteel website. Heeft u vragen dan kunt u ook contact opnemen met de afdeling Relatiebeheer van Kanteel Kinderopvang (073-851 1474 of mail relatiebeheer@kanteel.nl).

Ons Kindcentrum heeft ook de mogelijkheid tot Voorschoolse opvang (VSO).